KUTU HARF TABELA

PLEKSİ KUTU HARF TABELA

Bilindik tarzdaki tabelalar ortaya çıkmış olduğu ilk dönemlerde firmalar tarafından sıklıkla tercih ediliyordu. Ancak daha sonrasında meydana gelmekte olan yenilikler ile beraber artık firmaların büyük bir kısmı klasik tabelalar yerine çok daha özel tasarlanmış olan tabelalar arasından seçimlerini yapmaya özen gösteriyorlar. Aksi durumda yapacakları yanlışlardan ötürü ne kadar istemiş olurlarsa olsunlar fark etmez kendilerini istedikleri gibi tanıtma konusunda sorunlar yaşayabiliyorlar. Özellikle de son dönemlere bakıldığı zaman da görülebileceği üzere tabela konusunda oldukça farklı çalışmalar yapılmaya başlanmış durumda. Pleksi kutu harf tabela çeşitleri ise şimdilerde firmaların en fazla üzerinde durduğu tabela modelleri arasında kendine yer bulmaya devam etmekte.

PLEKSİ KUTU HARF TABELA ANKARA

Üretilmekte olan pleksi kutu harf tabela çeşitleri, günümüzde birçok farklı yerde insanların karşılarına çıkmakta olan tabela çeşitleri arasında yer alıyor. Pleksi maddesi; buzlu, transparan renkli, fosforlu, buzlu, simli gibi pek çok farklı çeşidi bulunan plastik bir cam modelidir. Pleksiglasın klasik camdan en büyük farklarından bir tanesi ise darbelere karşı yaklaşık olarak 6 kat daha fazla dayanıklı olmasıdır. Bununla beraber normal cam modellerine oranla çok daha hafif olan pleksi, aynı kalınlıkta olan camlara göre de ısıyı %20 daha az iletmektedir. Oldukça geniş bir kullanım olan pleksi, böylece insanların isteklerini en etkili şekilde yerine getirme konusunda başarılı ürünler arasında kendine yer bulmaktadır.

PLEKSİ KUTU HARF TABELA SİNCAN

Firmaların pleksi kutu harf tabela çeşitlerini kullanmasındaki en büyük etkenlerin başında, göz alıcı ve parlak olması gelmekte. Diğer tarzdaki tabelalara bakıldığı zaman göz alıcı olmasının yanı sıra müşterilerin ve hedef kitlenin dikkatini başarılı bir şekilde çekmesi sebebi ile şimdilerde pek çok firma tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Ayrıca pleksiglas tabela modelleri sadece dikkat çekmek adına kullanılmıyor, bununla beraber uzun ömürlü olması, üzerinde kullanılmakta ola renklerde eskime, solma ya da yıpranma gibi sorunlar olmamasından ötürü de kullanılmaktadır. Pleksi kutu harf tabelalar firmaların isteklerine bağlı olarak ışıklı ya da ışıksız bir şekilde yapılabilmektedir. Bu isteğe bağlı olarak tabelalarda farklı çalışmalar gerçekleştirilecektir.

PLEKSİ KUTU HARF TABELACI ERYAMAN

Hazırlanacak pleksi kutu tabela ışıksız olarak hazırlanmak isteniyorsa, arka kısmı dekota ile kapatılmaktadır. Işıklı bir tabela yaptırılmak istendiği zaman ise kutuları iç kısımlarına şerit led döşenmektedir. Ancak bu aşamada led kalitesine dikkat edilmesi gerekir. Az enerji harcayacak, su geçirmez olacak ve uzun ömürlü olması sonrasında istenilen sonuçları elde etmek mümkün olacaktır. Şimdilerde her ne kadar bu konuda oldukça farklı çalışmalar yapmakta olan firmalar bulunsa da kaliteli çalışmaların yapılması adına mutlaka konusunda deneyimli isimler tarafından yapılmalıdır. Düzenli bir şekilde bakımları gerçekleştirilecek ve hazırlık çalışmaları esnasında istenilen sonuçların elde edilmesi ile beraber artık firmalar tanıtım işlemlerini tam anlamıyla istemiş oldukları gibi yerine getirmiş olacaklardır.

Yorumlar